top of page

Új lehetőségek kezdete

A VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT...

Szeretnél valami mást az életedben, de csak a sötétben tapogatózol?

Folyton megállítod magad és fogalmad sincs, hogyan tovább?

Ha az egyéni konzultációt választod, megnézzük hol akadályozod magad, mik az erősségeid, képességeid és beindítjuk az áramlást az életedben.

Az első kezelés amit ajánlok az Access BARS®, mely segítségével könnyedén elengedhetők a korlátozások és lehetővé teszi, hogy észre vedd a lehetőségeidet.

Olvass róla bővebben itt:

ACCESS BARS® kezelés

 „Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”

 „Az egész élet könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”

All Videos

All Videos

All Videos
Search video...
The Change You've Been Looking For | The Foundation Class

The Change You've Been Looking For | The Foundation Class

04:12
Play Video
My First Foundation Class

My First Foundation Class

00:00
Play Video
What Is The Change You Have Been Looking For?

What Is The Change You Have Been Looking For?

00:00
Play Video

Emlékszel még arra, amikor teljesen laza voltál, törődést, és táplálást kaptál? Vagy már túl régen volt az, amikor gyógyítást, kedvességet kaptál a tested és lényed elítélése nélkül?

Az első tanfolyam az Accessben az Access Bars®. Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit, ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely az életed bármely területéről képes feloldani a korlátokat, amiket hajlandó vagy megváltoztatni!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy még nem olyan az életed, mint amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, amire vágysz (és még többet!), ha hajlandó vagy sokkal többet el- és befogadni, és talán egy kicsit kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod és befogadod a Barst, megengeded magadnak végre ez, és még sok más is megjelenjen neked!

Az Access Bars® ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, pénzzel, szexszel és kapcsolatokkal, szorongással, stresszel és sok mással kapcsolatosakat. A bárok futtatása legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Az Access Bars® tanfolyam elvégzése előfeltétel az összes Access Consciousness® alaptanfolyamhoz, mivel lehetővé teszi a testednek, hogy könnyedén véghez vigye és befogadja a változásokat, amiket választasz.

Mire jó ez neked?

• stressz csökkentésre és az összezavarodott gondolatok tisztítására 

• ha a testednek több könnyedséget és örömet szeretnél ajándékozni 

• ha szeretnél többet befogadni és kevesebbet buzgólkodni 

• ha szeretnél jobban aludni és kipihentebben, energikusabban ébredni 

• hiperaktív, figyelemzavaros személyeknél 

• a gyerekeknél vizsgák, felelések előtt 

• várandósok esetében 

• mély relaxációhoz 

• hogy feloldj mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkokat, amik beragadva tartanak 

• ha nem olyan az életed, mint szeretnéd és többre vágysz 

•hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak

VISSZAJELZÉSEK

Kitti (32)

Amióta voltam nálad, elkezdtem élni! Eddig szinte csak túléltem az életet! Köszönöm, hogy megmutattad,  lehet másképp is!

Gábor (29)

Szinte teljesen elmúlt a szorongásom!!! Nagyon ritkán, amikor érzem, hogy előjönne, használom azokat a kérdéseket, amiket tanítottál és nagyon hamar elmúlik!

Andi (42)

Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen "egyszerű" kezelés, ilyen nagy hatással lesz az életemre! :) Sok változás kezdődött el és végre beindult az üzletem is!

ACCESS TESTKEZELÉSEK®

Ezek a kezelések megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéseihez, amely elősegíti, hogy a test rendbe jöjjön, és hosszú életű legyen.

 

Ezek olyan természetes energiák, amelyekként a testek léteznek, és amelyekhez hozzá tudnak férni bárhonnan az univerzumból.

Engedjük meg a testeknek, hogy tudják milyen ajándékok, és azzá válnak számodra!"

— Gary Douglas

Mit tesznek ezek az energiák a testemmel?

Az energiák segítenek a testednek, hogy az eredeti működéséhez visszatérjen, minek következtében hozzájárulnak ahhoz, hogy hogy meggyógyítsa a károsodásokat, sérüléseket, amelyeket eddig fenntartott.

Miért van annyiféle testkezelés?

Amikor más és más energiákat kérünk meg, hogy fussanak a test különféle pontjain, más és más eredményt kapunk. Ilyen formán minden testi panasz esetében úgy összpontosíthatjuk az energiákat, hogy a lehető legeredményesebb legyen. Például ha rosszul érzed magad, futtathatsz egy olyan testkezelést, amely az immunrendszerre hat.

Melyek az Access Testkezelések előnyei?

Számos előnyük van, és folyamatosan tárulnak fel előttünk. A legtöbben, akik próbálták, arról számoltak be, hogy egyfajta jóllétet, a testükkel kapcsolatos könnyedséget tapasztaltak, és könnyebben épültek fel a betegségeikből.

Le kell-e vetnem a ruháimat a kezelésekhez?

Nem. Minden testkezelést lehet ruhán keresztül futtatni.

Milyen érzés, amikor futnak az energiák a testeden?

Mindenki másképp tapasztalja meg. Néhányan melegséget, vagy bizsergést éreznek, vagy nyugalmat és könnyedséget a testükben. Van, aki alig érez valamit. A jó hír, hogy nem kell érezned semmit. Akkor is működik.

Kitől kérhetek kezelést?

Felveheted a kapcsolatot egy Access® facilitátorral, ma már sok országban találsz ilyet. Sokan részt vesznek testkezelés kurzusokon, vagy a 3 napos Access® testkurzuson, aztán csereberélnek kezeléseket a tanfolyam után.

Ezt én is meg tudom tanulni?

Természetesen! Bárki el tudja végezni a kezeléseket, amint éber lesz az energiákra, és megtanulja, hová tegye a kezét.

Futtathatom-e magamon az energiákat?

Minden testkezelés energiáját futtathatod magadon. Mindazonáltal sokkal erőteljesebb a dolog, és jobb eredmények tapasztalhatók, ha valaki más futtatja rajtad.

Mire jó egy-egy Access® Testkezelés energia:

– Feloldja a programozást, ami visszatartja a dolgokat a változástól
– Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
– Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet a különféle energiákra
– Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
– Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót.

forrás: body.accessconsciousness.com

kb. 50 féle testkezelés energia van, amit nem csak kipróbálhatsz, hanem meg is tanulhatsz. Íme néhány a teljesség igénye nélkül:

Immunrendszer erősítés, helyreállítás, allergia feloldása, viselkedési minták feloldása, öröm helyreállítása, fájdalom feloldása, autoimmun betegségek helyreállítása, érzelmek elengedés, traumák feloldása, látás helyreállítás, testfiatalítás, ránctalanítás, megfelelési kényszer feloldása, stb.

Következő testkezelés tanfolyamok

IDŐPONT FOGLALÁS

Egyéni konzultáció BARS kezelés | 1 ó

25.000 Ft

Bejelentkezés:

+36 20 289 9760

resetar.orsolya@gmail.com

Egyéni konzultáció Testkezelés | 1 óra

25.000 Ft

Bejelentkezés:

+36 20 289 9760

 resetar.orsolya@gmail.com

bottom of page