top of page

 

ESSE kötőszöveti manuál és energetikai kezelés

Az ESSE (Energetic Synthesis of Structural Embodiment – magyarul kb: Strukturális megtestesülése az energetikai szintézisnek) egy egyedülálló testkezelés, ami kombinálja az Access Consciousness™ eszközeit manuális technikákkal melyek a kötőszövetet, azaz a fasciát célozzák mely a test minden részét hálószerűen összeköti.

Tudományos kutatások igazolják, hogy a fascia reagál a kérdésekre. Az Access Consciousness™ eszközei arra invitálnak, hogy kérdésben légy az életed minden területén és testeddel kapcsolatban.

Az ESSE változásokat hozhat létre a test struktúrájával ami lehetővé teszi a mozgás, a funkció és a test energetikai rendszerének a könnyedségét.

Az ESSE testkezelések lehetővé teszik a feszültségek elengedését a dinamikusan változtatható fascián át a test minden részében a sejtszinttől a főbb szervrendszerekig.

Az ESSE-re úgyis tekinthetünk mint egy mélyszöveti kezelés valamint energia kezelés, mindez olyan mozgással kombinálva, ami a testet ellazítja a mikroszkópikustól a makroszkópikus szintig.

visszajelzések

"Az ESSE után szinte az egész testem táncolt!!! Sokkal könnyebben mozognak a lábaim, és a vállam is rendbe jött!"

— Julcsi

"A hasamban lévő feszülés megszűnt. Olyan, mintha nem is az én testem lenne. Eddig mindig fájt valahol, most meg olyan könnyű a testemben lenni. "

— Nóra

Hogyan zajlik a kezelés?

Ha tudsz, mindenképpen kényelmes ruhában (melegítő, leggings) gyere. Ha nem akkor, kérlek hozz váltóruhát. 

Masszázságyon fekszel, miközben átmozgatom az egész testedet. Húzások, csavarások, finom mozdulatok. 

(A farmernadrág nem megfelő ehhez a kezeléshez, mert nem engedi a testedet szabadon mozogni.)

Az ESSE eltűnteti  a fájdalmakat, segít helyreállítani a műtétek, sérülések, sokkok okozta blokkokat, felolvasztja a beragadásokat, feszültségeket.
Egy kezelés akár több napig is zajlik a testben.
A változások megdöbbentőek akkor is, ha konkrét probléma oldódik, s akkor is jól érzékelhető a változás, a megkönnyebbülés, ha nem meghatározott fájdalmon dolgozunk.

„Az ESSE lebontja az ítélet ragasztóit, ami minden dolgot korlátozásban tart és a testet fájdalomban.” – mondja Gary Douglas.

ESSE kezelés, facilitálással | 1 óra

25.000 Ft

Bejelentkezés: +36 20 289 97 60

resetar.orsolya@gmail.com

bottom of page