top of page

The Happy Mouth™

„Tehát mi is a Happy Mouth™? Nos, hadd kérdezzelek meg, felmerült már benned valaha a vágy, hogy a fogászati kezelések egy részét magad csináld meg? Felmerült benned valaha a vágy, hogy kevesebbet kelljen fogorvoshoz járnod? Teremteni a szádat rombolás helyett?

2BE7714D-85AD-4C91-8531-7564015ED63F.jpe

Segít abban, hogy sokkal éberebb legyél a száddal kapcsolatban, és akként a tudatos generatív megtestesülésként létezz, ami valójában vagy. Tehát amit én kérdezek a Happy Mouth™-ban, ha ránézel a szádra és a testedre, mi az, amit meg szeretnél változtatni? Mit szeretnél választani? Mit szeretnél létrehozni? Mit szeretnél teremteni és generálni a testeddel és a száddal? Tudod, azt mondják, hogy a száj a testhez vezető út, és ez pedig azért van, mert, ahogy már tudományosan bizonyított, a betegségeink 80%-a legalább részben kezelhető a szájon keresztül. A Happy Mouth™ kiemelt fontosságú egy boldog test megteremtéséhez.

dr-Tom.jpg

A Happy Mouth™ megteremti a boldog testet. Rengeteg dolog zajlik a testben, amit a legjobb a szájon keresztül kezelni. Ez pedig azért van, mert nagyon sok rejtett energia van beragadva szánkba, mégpedig azért, mert a szánk egy privát szféraként van kezelve. Nem szeretünk sok embert beengedni oda, épp ezért szánk forrás pontja lett nagyon sok testünkben nem megfelelően működő dolognak. Fogaink szó szerint hatással vannak testünk többi részére. Ha szánkat elhanyagoljuk, szó szerint ugyanazt tesszük testünkkel is. Tehát fontos a szánkat érintő ügyeket kitisztázni és átfordítani egy testünket és szánkat tápláló folyamattá. Tehát minden lehetséges. Minden megváltoztatható. A kérdés csupán az, választod-e? „ Dr. Tom Kolso

**Orvosi felelősség kizárása – Az információ ebben a hírlevélben, a weboldalon, a tanfolyamokon és a felvételeken, csak információforrásként szolgál, semmilyen diagnosztikai vagy kezelési célra nem használható fel vagy nem támasztható alá. Ez az információ nem páciensek oktatására szolgál, nem hoz létre orvos-páciens kapcsolatot és nem használható fel szakmai diagnózis és kezelés helyettesítéseként. Kérjük, konzultáljon fogorvosi rendelőjével, mielőtt bármilyen fogászati döntést meghoz vagy specifikus fogászati állapotával kapcsolatos útmutatásért. Happy Mouth™/Your Happy Mouth™/The Happy Mouth™ kifejezetten elhárítja a felelősséget és nem vállal felelősséget semmilyen kárért, veszteségért, sérülésért vagy felelősségért, bármiért, amit ezen az oldalon vagy a tanfolyamokon, felvételeken tárolt információkra való támaszkodás eredményeként szenvedett.
Your Happy Mouth™

Befektetés önmagadba:

kb. 90 perc facilitálással         13.000 Ft

A fogakat és fogínyt helyreállító rendszer 21 napos aktiválása

21 napon keresztül minden nap 30 perc kezelés                                                                                  105.000 Ft

Bejelentkezés: +36 20 2899760 vagy resetar.orsolya@gmail.com

bottom of page