Mi a szösz az ACCESS??

Updated: Sep 24, 2018
#accessconsciousness

Sokszor találkozom azzal a kérdéssel, mi az Access Consciousness? Mi ez az egész?

Nem vallás, nem szekta, nem egy spirituális irányzat. Az Access egy olyan rendszer, amit arra hoztak létre, hogy lehetőséget adjon az embereknek, hogy hozzáférjenek a saját tudásukhoz. Sok kurzusuk van, de emelett rengeteg ingyesen elérhető anyag is. Nem zár ki semmilyen vallást, irányzatot.

Az Acces egyik jelmondata: "Megerősíteni az embereket, hogy tudják, amit tudnak" és a mantrája "Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém"

Vannak olyan tanfolyamai amelyek a Testekkel kapcsolatosak, vannak üzleti képzései, pénzügyi képzések, van olyan, ami a párkapcsolatokra ad rálátást, stb. Ezek arról szólnak, hogy megtaláld azt, ami neked működik. Nem mondja meg, hogy mit csinálj, hogyan csináld. Rengeteg "eszközt" ad, amit ha használsz, akkor könnyedén és gyorsan meg tudod változtatni a korlátozásaidat.

Az Access fő küldetése, hogy megtanítsa az embereket arra, hogyan éljenek kérdésben. Kisgyermekként talán elhitted, hogy rossz vagy amikor kérdezel, így lemondtál a kíváncsiságodról és  a kérdésekről. Amikor kérdéseket teszel fel, új, váratlan lehetőségeket tudsz megnyitni az életedben.Ha van kedved próbáld ki. Mindenre, ami ma történik veled, tedd fel ezt a kérdést: HOGYAN LEHETNE EZ MÉG ETTŐL IS JOBB?- ne várj választ, csak legyél kíváncsi, kérdezz és csináld tovább a dolgod.

Sok mindent kipróbáltam az Access előtt, de semmi nem adott ilyen gyors, és dinamikus változásokat. Nem beszélve arról, hogy két gyermekes anyaként külön kihívás volt kivitelezni a meditálásokat, azokat a gyakorlatokat, amiket előtte csináltam. Feltenni a kérdéseket, bármikor tudod. Pl. csinálsz valamit, ami nem sikerül… és felteszed a kérdést: Hogyan mehetne ez könnyedén?  - és az Univerzum ott áll mögötted, és azonnal hozzájárul neked, amikor kéred...ha kéred...

Szeretnél valamit megkapni, felteheted azt a kérdést, hogy Mi kell ahhoz, hogy ezt megkapjam?

Túl egyszerű, igaz? Ne is csináld, mert nagyon megváltozik az életed! ;)


Az Access alaptanfolyama a BARS - 32 pont a fejen, amik különböző életterületekhez kapcsolódnak: kreativitás, pénz, test, kommunikáció, stb. Ez egy 1 nap alatt elsajátítható technika. Amikor megérintjük ezeket a pontokat, könnyedén el tudod engedni a korlátozásaidat, zavaró érzelmeket, stb. anélkül, hogy erőlködnél vagy trauma érne. Igazából nem csinálsz semmit, csak fekszel, pihensz, amíg megérintik a fejedet. Egy kezelés akár 5 ezer évnyi korlátozást is kiold a Lényedből… Könnyebbé teszi a testedet és az életedet is.

Mit csinál a facilitátor? Az Accessben a facilitátor "oktatja" azokat a képzéseket, amelyekre jogosultsága van. Emellett az egyéni kezeléseknél "facilitál" - kérdéseket, tisztításokat ad, melyek segítségével beleléphetsz a tudásodba, felfedezheted azokat a dolgokat, amelyek számodra működnek.


Ha tetszett az írásom, keress a facebookon is.

fb.com/resetarorsi

Tudatosság könnyedén csoport:

https://www.facebook.com/groups/1755428198025438/

77 views0 comments