Kifogysz az időből? Válaszd a térűrt...

Idő és tér. Milyen gyakran kapcsoljuk őket össze? Mintha mindkettő, az idő és a tér is érvényes és valódi lenne; nem az. Az idő kitalálmány, mondja Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója.Idő nélkül ítélet sem tud létezni, mivel az idő szükséges ahhoz, hogy ítélkezni tudj.

"Térűr lehetsz. Idő nem." - teszi hozzá Dain. - "Az idő a létezés, a lényed felszámolása is."

Egy nagyon egyszerű példaként nézzük meg, mennyire szétválasztjuk az időt múltra, jelenre és jövőre.

"Itt vagy, állítólag jelen, de elkülönülsz a múlttól és a jövőtől, ami nem igaz számunkra." - mondja Dain. - "Végtelen lényekként lehet éberségünk a múltról és meg is változtathatjuk azt, amit a POD&POC*-kal meg is teszünk. Megváltoztatjuk az egész múltat attól a pillanattól kezdve, hogy elkezdődött."

Az idő megteremti a korlátozott valóság alapvető bizonyítékát. Az időből való kifogyás az alapja a szükségnek ("szűk-ség" - a ford.). Az elképzelés arról, hogy mennyi időd van, az időd kicsiny doboza a legnagyobb dolog, amivel itt a legtöbben harcolnak.

Azt választjuk, hogy valóssá tesszük az időt. Így az is egy választás, hogy felszámoljuk az időt mint valóságot. És  a dolgok itt kezdenek érdekessé válni.

"Ha abbahagyod, hogy abból működsz, hogy az idő lényeges eleme az univerzumodnak, akkor az az energia, térűr és tudatosság leszel, ami lehetővé teszi, hogy meghajlítsd a teret, megváltoztasd az időt és megváltoztass mindent." - mondja Gary. - "Amivé válik, az egy térűr a lehetőségeknek, ami azon a térűrön alapszik, ami te vagy, és nem azon az időn, amid van."

Ha igazán akarod a változást, legyél a tér, a térűr, és akkor túlléphetsz azon, amit mindenki más korlátozásként magáénak tud.

A teret, térűrt még ez a valóság sem tudja korlátozni.

*A POD&POC az Access Consciousness egyik eszköze, egy tisztító mondat, amelyről itt olvashatsz többet, a videón pedig magyar felirat is beállítható:

https://www.accessconsciousness.com/theclearingstatement

Forrás: http://access-consciousness-blog.com/2017/10/running-time-choose-space/

Fordította: Szecskó Emese

60 views0 comments

Recent Posts

See All