Nézőpontok, amikkel a pénzáramlást teremted

#pénz #consciousness #tudatosság #pénzáramlás #befogadás
A pénzáramlással kapcsolatos nézőpontjaid teremtik azt a pénzt, amit be tudsz fogadni és amit hajlandó vagy kifizetni.

Amikor ezt először hallottam azt gondoltam, "Mekkora hülyeség! Ha lenne pénzem, hajlandó lennék többet kifizetni...de hát nincs!"


Aztán mégis kíváncsi lettem. Mi van, ha ez tényleg igaz? Mit veszíthetek azzal, ha ránézek a pénzáramlásokkal kapcsolatos gondolataimra?

Nem ez volt a legkönnyebb dolog addig életemben :DNagyon egyszerűen csak elkezdtem ránézni ezekre:

  • Mennyi pénzt vagyok hajlandó fizetni például cipőért? Akkor kb. ez 5.000 Ft volt.

  • Mennyibe kerül nekem a drága cipő?

  • Minden, amit ez felhozott csak elpusztítottam és nemteremtetté tettem. Használtam az Access Consciousness tisztító mondatát, ami egy őrült dolog, de mégis működik :D Ha van kedved, használd te is (Helyes, helytelen, jó és rossz, POD, POC, minda9, rövidek, fiúk, túlontúl - tudj meg többet erről https://www.accessconsciousness.com/theclearingstatement )

  • Majd mentem tovább... Mekkora összeg a sok nekem egy tanfolyamért/autóért/lakásért, stb?

  • Mennyi összeget nem fizetnék ki szívesen egy tanfolyamért/autóért/lakásért, stb? Minden, minden, amit ezek felhoztak elpusztítottam és nemteremtetté tettem

Aztán ránéztem a bankszámlámra. Mekkora összeg jelenti azt, hogy "nincs pénzem", mekkora összeg jelenti azt, hogy "van pénzem".

Minden gondolat, érzés, benyomás, amit ezek a kérdések felhoztak, pusztítsd el és tedd nemteremtetté.

Ahogy a nézőpontjaim eltűntek, annál inkább hajlandó lettem több pénzt kifizetni a dolgokért. Ekkor még nem fizettem ki, csak hajlandó lettem rá. Mit jelent ez? Azt, hogy amikor láttam valamit, ami megtetszett, és azt mondtam: Ó! Ezt szeretném! Most nincs nálam ennyi pénz, de mi kellene hozzá, hogy ez könnyedén az enyém legyen?

A hajlandóság nem azt jelenti, hogy minden áron ki kell fizetned. Csupán azt jelenti, hogy amikor rá gondolsz, hogy kifizesd, nem szorul össze a gyomrod, nem lesznek negatív gondolataid arról, hogy mennyi pénzt veszítesz ezzel, stb. Könnyed és teres érzet lesz.


NA ez az, ami MEGHÍVJA A PÉNZT az életedbe!

Rövid idő alatt elkezdett egyre több és több pénz beáramlani az életembe. Minden egyes alkalommal, amikor pénz érkezett (bármilyen formában), örültem neki, hálás voltam érte és használtam ezt: Hogy lehetne ez ettől is jobb?


Milyen lehetőségeid vannak még, hogy dinamikus változásokat generálj a pénzáramlásaidban?


  1. Használhatod a fenti kérdéseket :))

  2. Kérhetsz BARS kezelést valakitől a közeledben vagy megtanulhatod a Barst és másoknak is adhatod és még pénzt is kereshetsz vele. A BARS egy gyengéd érintéses technika, amivel a fejen dolgozunk. A te dolgod, hogy csak lefeküdj és megengedd, hogy gyengéden megérintsék a fejed. A fejünkön többek között PÉNZ pont is van, amit ha megérintenek, a pénzzel kapcsolatos korlátozásaink szétoszlanak. (tudom... őrültségnek tűnik, de ennyire egyszerű) - bővebben a BARS kezelésről itt

  3. Csinálhatod a fenti két kombinációt


Még több lehetőségért, tanfolyamokért, egyéni konzultációért keress üzenetben (resetar.orsolya@gmail.com) vagy a keress meg a facebookon (www.facebook.com/resetarorsi)


Ingyenes csoportok: Kezdj élni! https://www.facebook.com/groups/1755428198025438/

Kapcsolatok másképp csoport: https://www.facebook.com/groups/397175421439726/

167 views0 comments

Recent Posts

See All