Változtass a pénzügyi helyzeteden káosszal

Néha, mindenféle jó indok nélkül, olyan mintákat teremtünk, amik uralkodnak az életünkön, és úgy tűnik, hogy lehetetlen őket megváltoztatni.


Minták, amikkel adósságot vagy boldogtalan kapcsolatokat teremtünk. A munkahelyekről való kiesés mintáit. Minták, hogy az életet soha véget nem érő drámák sorozataként éld.

„Ha mintád van, akkor van ott egy rendpont.”- magyarázta Gary Douglas, az Access Consciousness alapítója mostanában. 

-„Megteremtetted ezeket a rendpontokat, hogy létrehozd a helyzetet.” Dr. Dain Heer minden rendpontot egy szilárd tömbhöz hasonlított. Az egyre csak halmozódó tömbök a valóság tömör falait hozzák létre, és ezeket a mintákat lehetetlennek tűnik megváltoztatni.


 Az az elképzelés, hogy küzdened kell a pénzért, rendpont.
Minden ok és igazolás szintén rendpont.

Nos, az a vicces, hogy a rendpont mozaikszava a POO (angol szójáték: Point Of Order – POO jelentése szar – a ford.)! Szóval, ha szart használsz arra, hogy korlátozd magad – nem akarnád ezt megváltoztatni? Minden alkalommal, amikor kiveszel egy téglát ebből a szilárd falból, az egyre több lehetőséget nyit meg, és egyre könnyebb lesz és változik minden. Az egyik legdinamikusabb módja a szar pusztításának az, ha káoszt csöpögtetsz. A káosz boldog és örömteli, és minden, amiről tudtad, hogy te vagy, de nem engedted meg magadnak, hogy az legyél, mivel senki más sem tette volna!


Ahogy Dain mondja, „Miközben felnősz ebben a világban, nem vagy hajlandó az a káosz lenni, ami eltörli más emberek korlátait, más emberek hülyeségeit, más emberek őrületét. Arra szintén nem vagy hajlandó, hogy az a káosz légy, amitől az anyukád és apukád rossznak vagy helytelennek érezné magát. Így azt csinálod, hogy fenntartod, hogy az a rend legyél, ami érvényesíti a szüleid pénzügyi valóságát. Rend az, amikor mindent statikusan tartunk, és nem változtatunk meg semmit, így a pénzzel való küzdelem mintája sem tud megváltozni.

Mennyi káoszt kellene csepegtetned az életedbe, hogy annyi pénzed legyen, hogy ne tudj megszabadulni az egésztől?

Van egy új testkezelés, ami feloldja a testedbe és az életedbe zárt rendpontokat. Ez egy dinamikus haladó testkezelés, amit Gary nemrégiben tett oktathatóvá. Van kedved kitörni a rendpontok világából?


ÚJ! A testedbe és életedbe zárt rendpontok eltörlése testkezelés tanfolyam

2018. október 25.

https://www.facebook.com/resetarorsi/?eid=ARBfEut02NM0UWntCf0XHsJWdlLHRNRUHXv2a1_JpdtTbpilJvKtn_Lh5mkzSn3pe5Qk1ofTxFLcE1GL
Forráscikk:

http://access-consciousness-blog.com/2016/10/change-your-money-situation-with-chaos/

Fordította: Szecskó Emese252 views0 comments

Recent Posts

See All